Galen kväll på B...

Då har ännu en helg flugit förbi och här sitter jag nu, lyssnar på Miley Cyrus och har de bra. Jag tycker om att hänga här i Mullsjö på helgerna de e så skönt, man tar de bara lungt och gör de som faller en in... inte ofta som de har hänt i mitt numera 20 år långa liv, inte för att jag har slitit ihjäl mig innan men de e skönt att bara få bry sig om sig själv lite ibland och inte behöva tänka på massa annat.

Så japp jag trivs, skulle dock behöva fyllas med lite energi och kreativitet just nu då den inte riktigt har kommit tillbaka efter jullovet. Men de kommer, jag har målat 5 självporträtt denna helgen och alla ser ut som apor elle ngt annat djur, men men jag är ju här för att lära mig!

Ikväll kom några Australiensare hit till skolan så de har varit 6 nyfikna tjejer som har glott ut genom fönstret i nyfikenhet om vilka dom är. Dom ska hänga här denna veckan bara och förmodligen kommer den icke engelskpratande jag göra entre och inte ett ord kommer bli sagt så jag behöver inte oroa mig för att hitta några nya vänner från andra sidan jordklotet. Jag önnskar att engelska varit mitt favorit ämne i skolan.

Mycket har jag hunnit med under helgen ändå, en hel GALET stor hög kort ligger på mitt skrivbord i väntan på att bli skickade... 3 tygkassar är färdig sydda och ska bara tryckas innan dom e klara. 1 styck hockey match är bokad denna gången händer de i stockholm med fina älgen och mamma.
Förresten så VANN HV när jag och bruschan var i kinnarps i torsdags och kollade, sjukt spännande ända in i slutet, sedan fick vi springa till bilen för att jag skulle hinna med tåget hem, väldigt kul kväll, tack Axel för det.

Ne nu väntar sängen!

Godnatt fina ni!

Hand Made By Ida

Pappasflicka långt borta på Hawaii

RSS 2.0