Hawaii i ett nötskal...

-stormen som vi alla väntade på kom inte... De enda vi märkte var att de regnade mycket en natt. 

Drack chokladmjölk och kolla på 
"stormen" 



-I lördags steg jag och Alma upp redan kl 7 på morgonen för att göra ett blomsterhalsband till Amelia som fyllde år. Kändes som midsommarafton när vi gick iväg och plockade blommor från träden och sedan ställde vi oss vid en mur vid en väg nedanför Mc Donalds för att göra iordning det. 




-sedan åkte vi till waipio vally och tanken var att vi skulle sett ett vattenfall och badat på en svart sandstrand. När vi va nästan framme vid vattenfallet stoppade några hawaiianska invånare oss och sa att vi inte fick gå dit för att de va förbjudet att vistas på området, så vi vände snällt tillbaka. Badade i havet vid den svarta sandstranden och promenerade sedan tillbaka upp till bileni 30min  i 25 graders lutning. Efter de träningspasset och att ändå ha fått se vattenfallet på långthåll och gå genom den fantastiska naturen så var vi ändå nöjda och glada. 




Backen.... 

Lian i skogen! 

Tarzan! 

Svart sandstrand! 

Alla trötta efter promenaden upp! 

-Avslutat lördagen med att fira en födelsedag på ett uteställe där man dansar med sand under fötterna 


-idag var de 6st som fattades i köket från vårat team. Så jag fick agera "supervisor" för båda de ordinarie va sjuka. Inte nog med att vi fick servera mat på papperstallrikar för att hinna med så kom ju såklart "food seafty" inspektören på besök mitt i allt. Kan bara säg att jag e glad att inte jag e chef i de köket, och att vi är i USA och inte i Sverige. Jag tänker att de skulle varit värre i Sverige. Men de går nog bra, skönt om nån kan berätta för dom att man inte kan skära kyckling och sallad vid samma bord. 
Köksarbete dock är bilden inte från idag... 

Så nu vet ni de ! 
Puss ❤️ 

Hand Made By Ida

Pappasflicka långt borta på Hawaii

RSS 2.0