Jobb jobb...

Hej hej!

I förra inlägget glömde jag ju att skriva att vi i Lördags firade "julafton" med mina kusiner. Tills iår har vi alltid gjort det på julaftons kvällen men nu börjar vi bli så stora och många så alla har sina egna familjer och traditoner så då blev de så att vi flyttade det till en annan dag helt enkelt. Jag är inte så mycket för att bryta traditioner men dett känns ändå helt okej, nu kanske man hinner chilla lite mer på julafton istället. Det var iallafall trevlig och vi firade även min födelsedag, som stundar om mindre än en månad...

I söndags var jag och mamma i skogen och högg julgran, mysigt att de lämpligt hade hunnit komma lite snö tills det. Sedan på kvällen var det strålande jul konsert i missionskyrkan med mamma, Magdalena och Tillan MYYYS! Lillasyster var med i en av alla de 5 körerna, och duktiga var dom.

Så igår så började arbetet igen! Pratade med en av mina gamla lärare idag och så frågade hon vad jag skulle göra nu på lovet när jag va ledig? "JOBBA, svarar jag" Nemen oj Ida de var ju ett ovanligt svar från dej. svarar hon då... Hm undra vad hon menade med de, kanske beror de på att jag 75 ggr av 100 svarade jobba på den frågan under min gymnasie tid?! HAHA jag gillar att jobba helt enkelt.

Nu blir de sängen så de fortare blir morgon så jag kan kolla in julkalendern.. SÅÅÅ SPÄNNANDE!!

Godnatt!

Hand Made By Ida

Pappasflicka långt borta på Hawaii

RSS 2.0