Onsdag på folkis...

Hejsan hoppsan alla glada blogg läsare, va kul att så många vill kolla in va jag håller på med, jag gör så gott jag kan då jag verkligen inte är nån bloggare. Men undrar ni något e de bara att fråga :)

Idag har vi iallafall haft textil och vi har fått trycka lite, det är väldigt roligt, men jag vill gärna att de ska bli bra direkt och de vill siginte riktigt så jag har mycket att lära!

Onsdagsfika är en tradition här på internatet så idag blev de tigerkaka och lekar i matsalen en stund på kvällen, efter att jag hade tagit en välbehövlig powernap.

Nu på kvällen har jag även varit på mitt livs första yoga pass, haha aah de e värt att skratta åt, jag visste inte att man kunde va så ovig som jag, eller snarare att man kunde va sååå vig som vår volontär som instruerade oss. Så jag har alltså fixat ett yoga pass på engelska, japp volontären är från Ryssland tror jag.

Nu e de livat här i uppgången och det vankas Robinson på någons dator, vi vill ju inte missa killarnas naken chock som det tasslas om i detta program. HAHA 
 
NU får de va nog för ikväll för Freja kallar, imon åker jag även på mässa i stockholm och jobbar så de blir uppdatering på Måndag igen.. HEJS!


Ajukt rolig lapp som hängde i in buske utanför matsalen, i en kruka låg de fimpar..

Puss på er <3

Hand Made By Ida

Pappasflicka långt borta på Hawaii

RSS 2.0